Stew with Peas

3 people

30'

low difficult
INGREDIENTS
800 gr Veal stew meat
3 Potatoes
200gr Peas
1 stalk Celery
1 Carrot
1/2 Onion
White wine
2 Bay leaves
Flour as needed
Oil, salt, pepper
Procedure
Cut the meat into small pieces and lightly flour them.
STEP 02
In a TVS pan, sauté chopped celery, carrot, and onion in oil. Cook for a few minutes over low heat.
STEP 03
Then add the meat, bay leaves, raise the heat, and cook on high heat for a few minutes.
STEP 04
Season with salt and pepper, and once the meat is browned, deglaze with the wine.
Then cover with the lid and cook for an hour and a half.
STEP 07
After that, add the diced potatoes and continue cooking for another half hour.
STEP 08
Finally, add the peas, adjust the salt and pepper, and cook for another 10 minutes. Et voilà! Our stew is ready and truly delicious.
Product used
LA VONGOLA VERACE
Mi chiamo Virginia Fabbri, in arte LaVongolaVerace, e sono una foodblogger. La mia passione per la cucina nasce da piccola, quando preparavo insieme alle mie nonne la pasta fresca, in particolare i cappelletti (rubavo sempre la farcia per mangiarla!) Crescendo ho iniziato a studiare e informarmi, tanto che mia mamma non sa più dove mettere i libri di cucina che ho a casa! La mia cucina si rifà sicuramente alla tradizione, ma io cerco sempre di apportare qualche novità, senza però lavorare troppo gli ingredienti: il mio motto è “less is more!